Skoleløp for TV-aksjonen

Ønsker din skole å være med å bidra til årets TV-aksjon kan kanskje et skoleløp være noe for deg?

1. Engasjer barna gjennom et skoleløp

Et skoleløp er med å bevisstgjøre elevene om tematikken i årets TV-aksjon, og kan for eksempel gjennomføres etter å ha brukt undervisningsopplegget til TV-aksjonen.

Se video fra skoleløp i Sula kommune, Møre og Romsdal her.

Bestem en løype med en avgrenset rundelengde, for eksempel et par hundre meter. Det er viktig at man kan løpe i ring (idrettsbane el.). Løpet er mest publikumsvennlig der mange kan stå langs løypa, heie og skape stemning. Løperne skal løpe runder innenfor et avtalt tidsrom, for eksempel 15 eller 30 min, avhengig av aldersgruppe på løperne.

2. Støtt TV-aksjonen. Kombiner skoleløp med innsamling. Kan elevene få sponset hver runde?

I forkant av løpet kan deltakerne hente inn sponsorer til støtte for egen innsats. Foreldre, besteforeldre, tanter, onkler eller naboer forplikter seg til å betale en selvvalgt sum, per runde deltakeren løper. 

LAST NED:

Oppskrift og gjennomføringsmal

Sponsorskjema og ranselpost

Løpekort (bokmål)

 

SLIK INNBETALER DERE STØTTEBELØPET:

Vi benytter oss av betalingsløsningen Spleis. Med Spleis trenger ikke skolen å administrere eller ta ansvar for summene som blir betalt inn. Alt går via skolens egne innsamlingsside, som opprettes av TV-aksjonen og Spleis. Bruker man denne løsningen vil også din skoles innsamling komme rett inn på kommunestatistikken på våre giversider.