Engasjer deg

Engasjer deg!

Det finnes ingen grenser for hva du kan gjøre for å engasjere deg i årets TV-aksjon.

Privatpersoner

Hjertet i TV-aksjonen er bøssebærerne våre. Den enkleste måten for en privatperson å engasjere seg på er å bruke to timer på aksjonsdagen til å gå med bøsse. Du kan registrere deg som bøssebærer fra august. Ønsker du å bidra mer enn de to timene finnes det mange andre muligheter også.

Bøssebærer

Vil du være med å gå årets viktigste søndagstur? Bøssebærerne er selve hjertet i TV-aksjonen og hvert år trenger vi 100.000 bøssebærere. Uten våre bøssebærere blir det ingen TV-aksjon! Meld deg på her.

Bli med i din lokale komité

Har du et stort nettverk i din kommune? Ønsker du å engasjere din kommune til å bidra til årets TV-aksjon? Hver kommune kjenner sitt eget lokalmiljø best, og har sin egen komité som koordinerer TV-aksjonen lokalt. Gjennom din lokale komité kan du være med å organisere TV-aksjonen i din kommune. Ta kontakt med din lokale fylkesaksjonsleder og kom i kontakt med din lokale komité.

Frivillig på aksjonsdagen

For at 100.000 bøssebærere skal kunne besøke 2.3 millioner husstander trenger TV-aksjonen mer enn 7000 frivillige. For å gjennomføre verdens største dugnad trengs noen til å gjøre alt fra å koke kaffe og bake kaker til bøssebærerne på de lokale oppmøtestedene, til pynting av bøsser, transport og telling av penger. Hvis du ikke har tid til å være frivillig i en lokal komité er det mange andre måter å engasjere seg på. Ta kontakt med din lokale fylkesaksjonsleder og kom i kontakt med din lokale komité, for å høre hvilke behov de har.

Innsamlingsaktiviteter

Hvert år engasjerer privatpersoner seg i TV-aksjonen gjennom å organisere egne innsamlingsaktiviteter. Gjennom Spleis kan du starte din egen innsamling og gi et samlet beløp til TV-aksjonen, uten at du selv trenger å håndtere kontanter. 

Skal du arrangere bryllup, konfirmasjon eller bursdag og ønsker at gjestene heller skal gi til TV-aksjonen enn å gi deg en gave? Vil du selge kaker i nabolaget, men vil unngå å håndtere kontanter? Vil du holde et arrangement (konsert, utstilling, fest) og la inntektene gå til TV-aksjonen, men synes det blir for mye stress med kontanter?

Opprett din egen Spleis (f.eks Ola Nordmanns bursdagsgave) og la gjestene enkelt betale med Vipps eller bankkort inn til din innsamling. Innsamlingen i sin helhet vil overføres automatisk til TV-aksjonen og din innsamling vil komme opp som et bidrag på kommunestatistikken på våre giversider.