Engasjer deg!

Engasjer deg!

Det finnes ingen grenser for hva du kan gjøre for å engasjere deg i årets TV-aksjon.

Næringsliv

Hvert år bidrar flere tusen bedrifter på ulike måter til TV-aksjonen, enten det er med penger, bøssebærere eller synlighet. Her har vi samlet noen forslag til måter din bedrift kan engasjere seg på.

Skoler og barnehager

Enten du jobber på skole eller i barnehage, sitter i FAU, er rektor, lærer, elev, eller på annet vis jobber med skole og utdanning, så kan du engasjere deg og din skole/barnehage i årets TV-aksjon!

Privatpersoner

Hjertet i TV-aksjonen er bøssebærere. Den enkleste måten å engasjere seg på er å bruke to timer på aksjonsdagen til å gå med bøsse. Registreringsskjema er tilgjengelig fra august. Ønsker du å engasjere deg ytterligere finnes det mange andre muligheter.

Organisasjoner

Selv om TV-aksjonen går til én bestemt organisasjon, er ofte saken så viktig at organisasjoner over hele landet med på å støtte den. Det finnes mange måter å bidra på, eksempelvis ved å gi et gitt beløp per medlem til TV-aksjonen. Her finner du flere forslag til måter organisasjoner kan engasjere seg på.

Tros- og livssynssamfunn

Hvert år mobiliserer TV-aksjonens tematikk på tvers av trosretninger og livssyn. Når ulike tros- og livssynssamfunn engasjerer seg har vi mulighet til å nå ut til mange som kanskje ikke er kjent med fenomenet TV-aksjonen. TV-aksjonen byr på fellesskap og inkludering, og det finnes mange måter å bidra på.

Aksjonskomité på 1-2-3

Har du fått ansvaret for årets TV-aksjonskomité i din kommune? Her finner du alt du trenger å vite for at du skal kunne engasjere ditt lokalmiljø i verdens største dugnad.

TV-aksjonens auksjon

Hver år arrangerer TV-aksjonen en egen nettauksjon. Dette er en alternativ måte å bidra i TV-aksjonen på. Auksjonsobjektene i auksjonen kan være både objekter og opplevelser, men de skal være unike og noe man ikke vanlig kan kjøpe for penger. Auksjonen åpner 10. oktober og holder åpent helt frem til aksjonsdagen 20. oktober.

Her kan du se auksjonen.

For henvendelser angående auksjonen, kontakt auksjonsansvarlig Linn Mari Gihleengen.

linnmari.gihleengen@care.no

416 58 940